miércoles, 16 de septiembre de 2015

Xenofòbia i bous.

Desprès de la desgràcia d'ahir a Tordesillas, alguns van dient que els espanyols son torturadors i maltractadors, i que és un motiu més per marxar. Bé, això em sembla xenofòbia pura i dura, i la xenofòbia no és pot tolerar, de cap manera. Afirmar que els espanyols son torturadors de bous, es ofendre a milers de persones animalistes, i d’activistes antitaurines, algunes de les quals arrisquen fins i tot la vida per lluitar contra aquesta aberració.

Cartell xenòfob i supremacista


Però, és que fer servir aquesta patranya d’argument supremacista per justificar els tant repetits “marxem”, “fotem el camp” i “tenim pressa”, a bandA de ser xenòfob, és ser molt hipòcrita. Que potser a Catalunya no és maltracten bous? No tenim els bous embolats? I els bous al mar? Haig de recordar que CDC i ERC, juntament amb Unió, el PSC i el PP van blindar els correbous al 2010? Davant d’això, algú dirà “és que en els espectacles taurins no és maltracta el bou”. Bé, doncs que provi a ficar-se unes carretilles al cap, i les encengui, a veure si no és crema, o que vagi a veure que fan amb el bou quan s’acaba “l’espectacle”.

No entraré a valorar la deriva que està portant el procés gràcies al foment de l’odi als espanyols que fan determinats sectors, perquè això ja porto temps fent-ho, avui em vull centrar en desmentir aquest mite supremacista, de que els catalans som superiors als espanyols perquè no maltractem animals, així que he fet un recull de fotos per desmentir-lo. També us dic, que avuí m'he centrat en els bous, però que aquí, a casa nostra, es maltracten altres animals, com per exemple en falconeria, les passejades en poni en les festes populars o als espectacles als circs amb animals domèstics com poden ser gossos o cavalls.  Bé, us deixo amb les fotos.

Començaré amb algunes fotos d’espanyols i espanyoles lluitant per acabar amb la barbàrie de la tortura de bous a tot l’estat:











I ara, continuaré amb imatges de la barbàrie taurina a Catalunya.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkedIn